Steep – Ubisoft ofera jocul în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2019
Steep – Ubisoft ofera jocul în mod gratuit

Cu mai puţin de o lună rămasă până la E3 2019 şi promisiunile făcute de Ubisoft pentru acest eveniment, publisher-ul face o surpriză frumoasă fanilor şi oferă, în mod gratuit, unul dintre jocurile recente ale companiei. Este vorba despre Steep, simulatorul de sporturi de iarnă lansat în 2016. Astfel, ediţia pentru PC este oferită în mod gratuit până pe 21 mai 2019 şi o puteţi descărca accesând acest link şi selectând butonul marcat “PC” (veţi avea nevoie de un cont valid de Uplay). Jocul va rămâne activat permanent pe contul dvs. de Uplay.

Steep este un joc dedicat iubitorilor sporturilor de iarnă extreme, cum ar fi schiul sau snowboarding-ul. Pe lângă acestea, jucătorii au la dispoziţie şi săriturile şi planarea cu ajutorul parapantelor sau a costumelor de zbor, mediul de joc fiind conceput pentru a oferi posibilităţi cât mai numeroase şi variate de a executa astfel de manevre. Acţiunea se desfăşoară într-un mediu open world inspirat din munţii Alpi, unde jucătorii se pot întrece pentru a pune în scenă cele mai nebune cascadorii pe zăpadă.

Ubisoft pune la dispoziţie, în mod gratuit, versiunea pentru PC a jocului Steep doar până pe 21 mai 2019. Steep este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News