Steep – un joc despre Alpi, realizat în Alpi

Autor: Cosmin Aionita | 24.11.2016
Steep - un joc despre Alpi, realizat în Alpi

Ubisoft a dat startul unei serii de developer diaries pentru Steep, noul joc dedicat sporturilor de iarnă extreme al studioului Ubisoft Annecy. Astfel, putem afla câte puţin despre sursa de inspiraţie a producătorilor, studioul aflându-se la poalele munţilor Alpi, reproduşi în Steep. De asemenea, la scurt timp dupa lansare, Steep va oferi şi locaţii din Alaska.

Steep este un joc dedicat sporturilor de iarnă extreme, cum ar fi schiul sau snowboarding-ul. Pe lângă acestea, jucătorii vor avea la dispoziţie şi săriturile şi planarea cu ajutorul parapantelor sau a costumelor de zbor, mediul de joc fiind conceput pentru a oferi posibilităţi cât mai numeroase şi variate de a executa astfel de manevre.

Acţiunea se va desfăşura într-un mediu open world inspirat din munţii Alpi, unde jucătorii se vor putea întrece pentru a pune în scenă cele mai nebune cascadorii pe zăpadă. Bineînţeles, execuţiile spectaculoase vor putea fi partajate prin intermediul reţelelor de socializare, prin aceeaşi metodă urmând să poata fi trimise şi diferite challenge-uri către prieteni.

Steep urmează să fie lansat pe 2 decembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Până atunci însă, mai jos puteţi urmări un livestream dedicat lui Steep, în care producătorii prezintă secvenţe extinse de gameplay din joc.

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News