Steep – un nou trailer şi data de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2016
Steep - un nou trailer şi data de lansare

Ubisoft a confirmat data de lansare pentru Steep, noul joc dedicat sporturilor de iarnă extreme al studioului Ubisoft Annecy. Astfel, amatorii de senzaţii tari îşi vor putea măsura forţele în zăpada munţilor Alpi începând cu 2 decembrie 2016. Cu această ocazie, Ubisoft a lansat şi un nou trailer pentru Steep, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Steep este un joc dedicat sporturilor de iarnă extreme, cum ar fi schiul sau snowboarding-ul. Pe lângă acestea, jucătorii vor avea la dispoziţie şi săriturile şi planarea cu ajutorul parapantelor sau a costumelor de zbor, mediul de joc fiind conceput pentru a oferi posibilităţi cât mai numeroase şi variate de a executa astfel de manevre.

Acţiunea se va desfăşura într-un mediu open world inspirat din munţii Alpi, unde jucătorii se vor putea întrece pentru a pune în scenă cele mai nebune cascadorii pe zăpadă. Bineînţeles, execuţiile spectaculoase vor putea fi partajate prin intermediul reţelelor de socializare, prin aceeaşi metodă urmând să poata fi trimise şi diferite challenge-uri către prieteni.

Steep urmează să fie lansat pe 2 decembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Steep

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News