Street Power Football – fotbal de stradă 100% arcade

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2020
Street Power Football – fotbal de stradă 100% arcade

SFL Interactive și Maximum Games și-au unit forțele, anunțând noul joc Street Power Football (sau Street Power Soccer, pentru America de Nord). După cum îi lasă de înțeles și numele Street Power Football, avem de-a face cu un joc de fotbal de stradă, realizat într-o manieră arcade. Evident, în centrul experienței se vor afla trucurile cu mingea, driblingurile, dar și interacțiunile cu unii dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de acest gen din lume.

De altfel, Street Power Football promite colaborări cu mai mulți așa-ziși ambasadori ai disciplinelor freestyle, panna și fotbal de stradă, precum: Sean Garnier, Melody Donchet, JaviFreestyle, Liv Cooke, Andrew Henderson, Raquel “Freestyle” Benetti sau Daniel Got Hits, acesta din urma fiind și autorul melodiei “SPF Anthem”, folosită de trailer-ul jocului.

Nu vor lipsi modul Story și multiplayer-ul

Pentru o experiență arcade cât mai explozivă, Street Power Football se laudă cu nu mai puțin de șase moduri de joc, precum și numeroase opțiuni de personalizare a propriului jucător, a stilului de joc, dar și a echipei acestuia. Modurile de joc din Street Power Football includ Dance-like Freestyle, 3v3 Street Power, Trick Shot, Panna Cage Battles, Elimination, dar și modul Story numit Become the Street King. În cadrul poveștii (din ce în ce mai populare și în jocurile seriei FIFA), jucătorul va deveni protejatul lui Sean Garnier și va încerca să se impună în lumea fotbalului de stradă.

Toți “ambasadorii” sportului real ce urmează să-și facă apariția în Street Power Football vor beneficia de mișcările și driblingurile lor caracteristice din realitate, iar spectacolul fotbalului de stradă va putea fi dus la noi cote grație componentei multiplayer din joc: până la patru jucători se vor putea înfrunta în meciuri locale sau online.

Street Power Football promite o reprezentare autentică a culturii freestyle, cu toate elementele de personalizare la care v-ați putea aștepta: haine specifice, tatuaje etc., dar și o coloană sonoră “adecvată”, de pe care nu vor lipsi artiști precum The Black-Eyed Peas, DJ Snake, Snap sau Daniel Got Hits.

Street Power Football urmează să fie lansat în vara lui 2020, atât pentru PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch, cât și pentru PC, prin intermediul Steam.

Street Power Football – fotbal de stradă

Sursa: AllGamesDelta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News