The Crew Motorfest a atins stadiul Gold! Jocul este finalizat și pregătit pentru lansare

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2023
The Crew Motorfest a atins stadiul Gold! Jocul este finalizat și pregătit pentru lansare
Foto: Ubisoft

Prin intermediul conturilor oficiale de social media ale seriei, Ubisoft a confirmat că The Crew Motorfest a atins stadiul Gold, dezvoltarea jocului fiind finalizată cu succes, iar discurile gata de a fi trimise către fabrici pentru a fi multiplicate.

The Crew Motorfest propune, din nou, formula unui festival de racing care va permite jucătorilor să se bucure de experiențe specifice iubitorilor de mașini: curse special concepute, event-uri tematice și provocări unice.

Festivalul va avea loc în insula O’ahu din Hawaii, ce va oferi numeroase medii de joc, precum străzile aglomerate din Honolulu, dar și peisaje vulcanice, jungle luxuriante, drumuri de munte sau plaje însorite.

Toate acestea vor fi explorabile la bordul a ceea ce producătorii numesc „sute de vehicule legendare”. La fel ca în cazurile precedentelor jocuri din serie, Motorfest este produs de studioul Ubisoft Ivory Tower.

În redacția Go4Games, am avut deja ocazia de a încerca o versiune preliminară a jocului, iar aici găsiți primele noastre impresii despre The Crew Motorfest.

The Crew Motorfest este așteptat pe 14 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store). Cei care optează pentru edițiile Gold sau Ultimate vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme.

Sursa: The Crew Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News