The Crew Motorfest mută cursele auto în Hawaii

Autor: Cosmin Aionita | 01.02.2023
The Crew Motorfest mută cursele auto în Hawaii
Foto: Ubisoft

Ubisoft a dezvăluit The Crew Motorfest, cel de-al treilea titlu al seriei jocuri de racing open world. Motorfest va fi lansat în cursul anului 2023, urmând să fie disponibil pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store). Jocul va fi inclus, de asemenea, în abonamentul Ubisoft+ pentru PC.

The Crew Motorfest va propune, din nou, formula unui festival de racing care va permite jucătorilor să se bucure de experiențe specifice iubitorilor de mașini: curse special concepute, event-uri tematice și provocări unice. Festivalul va avea loc în insula O’ahu din Hawaii, ce va oferi numeroase medii de joc, precum străzile aglomerate din Honolulu, dar și peisaje vulcanice, jungle luxuriante, drumuri de munte sau plaje însorite. Toate acestea vor fi explorabile la bordul a ceea ce producătorii numesc „sute de vehicule legendare”.

The Crew Motorfest
Foto: Ubisoft

La fel ca în cazul predecesorilor, The Crew Motorfest este produs de studioul Ubisoft Ivory Tower, un Insider Program urmând să fie disponibil pentru fanii care vor să intre cât mai repede în atmosfera de competiție a jocului. Astfel, sesiunile de testare pentru membrii acestui program vor începe chiar de astăzi, 1 februarie, urmând să fie împărțite în mai multe faze, pentru a ajuta echipa producătoare să primească feedback și să se asigure că experiența de joc va fi optimă în momentul lansării. În fazele sale finale, acest program de testare va fi disponibil și pe console. Puteți aplica pentru înscrierea în Insider Program aici.

The Crew Motorfest este așteptat în cursul acestui an, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store).

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News