The Crew: Wild Ride – sesiune de testare beta săptămâna viitoare

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2015
The Crew: Wild Ride - sesiune de testare beta săptămâna viitoare

Ubisoft a confirmat că The Crew: Wild Run, expansion-ul dedicat MMO racer-ului de anul trecut, va beneficia de un beta test ce se va desfăşura în perioada 15 – 19 octombrie 2015, pe PC. Cei care au participat în testările beta pentru jocul iniţial The Crew vor fi automat invitaţi şi în acest beta; ceilalţi pot aplica pentru participare accesând www.thecrewgame.com/beta.

Această sesiune de testare beta va permite jucătorilor sa participe în “The Summit”, o întâlnire a mii de şoferi şi mecanici din toate colţurile lumii, ce se petrece în locaţii faimoase din Statele Unite ale Americii. Aici jucătorii vor avea ocazia să piloteze bolizi preparaţi special pentru curse drag (dragsters), pentru drift, monster trucks sau chiar motociclete, atât în event-uri PvE, cât şi în curse PvP.

Acest beta va reprezenta şi prima ocazie de a lua contactul cu upgrade-ul grafic pe care Wild Run îl va aduce vechiului The Crew, cu efecte de iluminare îmbunătăţite şi întregi porţiuni din jocul iniţial refăcute în totalitate. De altfel, upgrade-ul grafic va fi pus la dispoziţia tuturor deţinătorilor lui The Crew, în mod gratuit, o dată cu lansarea lui Wild Run.

Expansion-ul Wild Run pentru The Crew va fi disponibil pentru download începând cu 17 noiembrie 2015, iar o versiune fizică a jocului iniţial The Crew, însoţit de expansion-ul Wild Run, va putea fi găsită pe rafturile magazinelor începând cu 19 noiembrie 2015.

The Crew Wild Run

The Crew Wild RunThe Crew Wild Run

Urmărește Go4Games.ro pe Google News