Trailblazers – dată de lansare şi trailer nou

Autor: Cosmin Aionita | 26.04.2018
Trailblazers - dată de lansare şi trailer nou

Studioul independent Supergonk şi publisher-ul Rising Star Games au confirmat data de lansare pentru jocul de curse arcade Trailblazers: acesta urmează să-şi facă apariţia pe 8 mai 2018, pentru toate platformele majore actuale. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer de gameplay din Trailblazers, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Marea deosebire dintre Trailblazers şi restul titlurilor de gen este posibilitatea de a marca ruta ideală a circuitelor, „vopsind-o” în culoarea propriei echipe. Coechipierii ce vor aborda apoi această trasă vor beneficia de un spor evident de viteză. Evident, oponenţii pot vopsi, la rândul lor, peste marcajul iniţial, având astfel posibilitatea de a schimba soarta întrecerii.

Jucătorii vor avea de ales dintr-o distribuţie bogată de vehicule şi piloţi, pornind de la oameni, trecând prin roboţi şi ajungând chiar şi la extratereştri, unii mai pricepuţi în ceea ce priveşte marcarea trasei ideale, alţii specializaţi pe atingerea de viteze cât mai mari folosind rutele „vopsite” de coechipieri.

În privinţa modurilor de joc, cei de la Supergonk promit o experienţa completă: pe lângă întrecerile online, vom beneficia de multiplayer local prin splitscreen, precum şi de un Story Mode pentru adepţii campaniilor single player.

Trailblazers va fi lansat pe 8 mai 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Trailblazers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News