Ubisoft anunță data de lansare pentru Roller Champions. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 19.05.2022
Ubisoft anunță data de lansare pentru Roller Champions. Când îl vom putea juca
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat ca jocul free-to-play Roller Champions va fi disponibil începând cu 25 mai 2022, cu funcționalitate cross-play, pe următoarele platforme: Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 (prin backwards compatibility) și PC (prin Ubisoft Connect). Jocul va fi lansat la o dată ulterioara și pentru Nintendo Switch și Google Stadia.

În Roller Champions, jucătorii se întrec în cadrul a doua echipe de câte trei membri fiecare: prima echipă care adună cinci puncte câștigă. Lucrurile vor fi însă mai complicate de atât: va conta cine realizează mai multe ture în jurul arenei și cine menține posesia balonului. Veți putea patina pe pereții arenei, veți putea folosi trucuri și lucra împreună cu coechipierii pentru a obține victoria.

Câștigând meciuri, veți urca în leaderboards și veți debloca accesul la arene renumite și ligi mai avansate, până în vârful reprezentat de Elite Champions’ League. Pe parcursul acestei ascensiuni, jucătorii vor avea ocazia de a câștiga fani, de a descoperi hărți noi, de a lua parte la moduri de joc disponibile pentru perioade limitate etc.

De asemenea, vă veți putea personaliza în detaliu campionul după cum doriți. În acest sens, pe lângă numeroasele item-uri deblocabile via gameplay, va exista și o serie de item-uri cosmetice exclusive, ce vor putea fi obținute doar prin intermediul Roller Pass-ului aferent fiecărui sezon al jocului.

Roller Champions va beneficia de un sistem de matchmaking cross-platform, dar și de progresie comună, atașată contului Ubisoft, pe toate platformele. Jucătorii vor avea la dispoziție și skatepark-ul, un spațiu social în care veți putea cunoaște alți participanți la joc și vă veți putea antrena împreună.

Roller Champions va fi lansat în mod gratuit, în regim free-to-play, pe 25 mai 2022, pentru Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 (prin backwards compatibility) și PC (prin Ubisoft Connect).

Roller Champions
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News