V-Rally 4, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 15.03.2018
V-Rally 4, anunţat oficial

Bigben Interactive şi studioul Kylotonn Racing Games, echipă specializată în realizarea de jocuri de curse auto-moto (cum ar fi WRC 7 sau TT Isle of Man), au dezvăluit V-Rally 4, continuarea unei serii începute acum mai bine de două decenii, pe prima generaţie de console PlayStation.

În V-Rally 4, jucătorii vor putea conduce peste 50 de modele emblematice ale sporturilor cu motor extreme, cum ar fi Porsche 911 Safari, Ford Mustang sau Ford Fiesta RS RX. Nu vor lipsi nici modul de joc Carieră şi nici multiplayer-ul online.

Vor fi incluse, de asemenea, mai multe tipuri de întreceri: raliu clasic (pe trasee din toată lumea, pornind din Africa şi ajungând până în Japonia, cu condiţii meteorologice variabile), Extreme-Khana (competiţie bazată pe executarea de drift-uri pe circuite extrem de periculoase), V-Rally Cross (curse pe trasee off-road sau pe asflat împotriva a şapte oponenţi controlaţi de AI), Buggy (teren accidentat şi vehicule pe măsură) sau Hillclimb.

V-Rally 4 este aşteptat în cursul lunii septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News