VIDEO: Când se lansează și cum arată The Crew Motorfest

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2023
VIDEO: Când se lansează și cum arată The Crew Motorfest
Foto: Ubisoft

Ubisoft nu a uitat de The Crew Motorfest, folosindu-se de evenimentul Ubisoft Forward Live pentru a dezvălui data de lansare a jocului – 14 septembrie 2023 –, alături de o serie de clipuri video, pornind de la secvența introductivă, un trailer realizat cu segmente de gameplay, precum și un “Deep Dive”, care exemplifică câteva dintre modurile de joc pe care le vom întâlni în acest titlu.

The Crew Motorfest va propune, din nou, formula unui festival de racing care va permite jucătorilor să se bucure de experiențe specifice iubitorilor de mașini: curse special concepute, event-uri tematice și provocări unice. Festivalul va avea loc în insula O’ahu din Hawaii, ce va oferi numeroase medii de joc, precum străzile aglomerate din Honolulu, dar și peisaje vulcanice, jungle luxuriante, drumuri de munte sau plaje însorite. Toate acestea vor fi explorabile la bordul a ceea ce producătorii numesc „sute de vehicule legendare”. La fel ca în cazurile precedentelor jocuri din serie, Motorfest este produs de studioul Ubisoft Ivory Tower

The Crew Motorfest este așteptat pe 14 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store). Cei care opteaza pentru editiile Gold sau Ultimate vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme.

Sursa: Ubisoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News