VIDEO: Ce este nou în modul Ultimate Team din EA SPORTS FC 24

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2023
VIDEO: Ce este nou în modul Ultimate Team din EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

EA Sports a publicat un nou clip de tip „Deep Dive” pentru EA SPORTS FC 24, de această dată dedicat îmbunătățirilor și noutăților pe care echipa producătoare le-a adus modului de joc Ultimate Team.

Astfel, printre noile funcții care au fost introduse în acest mod din EA SPORTS FC 24 merită menționate Ultimate Team Evolutions, ce implică posibilitatea de a upgrada statisticile fotbaliștilor preferați pe parcursul sezonului, introducerea fotbalului feminin în modul Ultimate Team, o selecție nouă de Ultimate Team Heroes sau introducerea componentei PlayStyles în Ultimate Team.

Astfel, fie că vrei sa joci singur în Squad Battles, împreună cu prietenii în Co-op, online în Division Rivals sau împotriva celor mai buni din Ultimate Team Champions, Ultimate Team promite să te conecteze la lumea fotbalului pe parcursul întregului sezon cu o gamă largă de conținut bazat pe performanțele și competițiile din lumea reală, inclusiv UEFA Champions League, UEFA Europa League si CONMEBOL Libertadores.

EA SPORTS FC 24 se va lansa pe 29 septembrie 2023 în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Cei care optează pentru EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition vor beneficia de acces prioritar la joc cu 7 zile mai devreme, începând cu 22 septembrie 2023.

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News