VIDEO: Ce îmbunătățiri grafice au fost aduse jocului EA SPORTS FC 24

Autor: Cosmin Aionita | 07.08.2023
VIDEO: Ce îmbunătățiri grafice au fost aduse jocului EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

EA Sports a publicat un nou clip de tip „Deep Dive” pentru EA SPORTS FC 24, de această dată dedicat îmbunătățirilor de ordin vizual pe care echipa producătoare le-a aplicat ediției din acest an a jocului.

Motorul grafic Frostbite a primit câteva upgrade-uri importante, EA SPORTS FC 24 folosind modele de fotbaliști mult mai detaliate și realiste. De asemenea, echipamentele de joc reacționează mult mai autentic, se mulează, se șifonează etc. Nu în ultimul rând, un update al sistemului de iluminare va permite evidențierea mult mai bună a fotbaliștilor.

În privința îmbunătățirii experienței de a privi un meci, cei de la EA Sports au adăugat mult mai multe informații și statistici despre respectiva partidă, furnizate prin intermediul elementelor vizuale de tip AR (augmented reality). Secvențele introductive ale meciurilor vor fi mai rapide și mai dinamice și, de această dată, nu vor lipsi nici reprezentările grafice ale vestiarelor, ale comentatorilor, precum și ale momentelor în care rezervele se încălzesc în pauzele partidelor.

Va fi introdus un nou tip de cameră pentru a reda gameplay-ul, precum și secvențe cinematice noi în timpul meciurilor, redate first person din perspectiva arbitrului. De asemenea, pe lângă noi animații menite să celebreze marcarea golurilor, vor fi introduse astfel de secvențe și pentru alte momente importante ale unui meci, precum apărarea unui penalty sau alte intervenții salvatoare ale portarilor.

EA SPORTS FC 24 se va lansa pe 29 septembrie 2023 în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Cei care optează pentru EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition vor beneficia de acces prioritar la joc cu 7 zile mai devreme, începând cu 22 septembrie 2023.

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News