VIDEO: EA dezvăluie detalii despre modurile Braking Point și F1 World din F1 23

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2023
VIDEO: EA dezvăluie detalii despre modurile Braking Point și F1 World din F1 23
Foto: EA / Codemasters

Electronic Arts revine cu cel de-al doilea videoclip de tip „Deep Dive” pentru EA SPORTS F1 23, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA, ce urmează să fie lansat pe 16 iunie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (via EA App, Epic Games Store și Steam). Acest clip intră în detalii despre îmbunătățirile aduse diferitelor moduri de joc, precum F1 World, Braking Point 2, multiplayer, dar și revenirea modurilor Career și My Team.

După debutul din cadrul F1 2021, modul Braking Point revine în joc anul acesta, cu un nou capitol care îi urmărește îndeaproape pe Aiden Jackson și Devon Butler, coechipieri acum în echipa Konnersport Racing Team. Braking Point introduce noi personaje, precum campioana Formula 2 Callie Mayer, sora lui Devon Butler, care vrea să încerce să pătrundă în lumea fascinantă a Formulei 1. Pentru a contura aceasta poveste, echipa de scenariști a lucrat îndeaproape cu Jamie Chadwick, triplă campioană mondială a W Series și pilot de dezvoltare în cadrul Williams Racing.

O altă funcționalitate prezentată este F1 World, un nou mod de a descoperi ce are de oferit jocul, fiind un hub central pentru mai multe moduri de joc. Acesta include experiențe solo și multiplayer, un sistem de progresie comun, conținut zilnic, săptămânal sau sezonier și un sistem revizuit License Level, precum și multe moduri diferite de joc. F1 World va fi un portal prin care noii jucători pot descoperi lumea complexa a Formulei 1, având oportunitatea de a se familiariza cu mecanicile de joc înainte de a încerca sa concureze într-un Campionat Mondial. În ceea ce privește jucătorii deja acomodați cu jocul, F1 World îi va ajuta să redescopere aspectele preferate ale jocului: Time Trial, Grand Prix sau Multiplayer.

F1 23 va fi lansat pe 16 iunie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam).

F1 23
Foto: EA / Codemasters

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News