VIDEO: Need for Speed: Unbound – Speed Race Gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2022
VIDEO: Need for Speed: Unbound – Speed Race Gameplay
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts a lansat două trailere noi pentru viitorul Need for Speed: Unbound. Primul dintre acestea este realizat doar cu ajutorul secvențelor de gameplay, prezentând mai multe momente din cadrul event-urilor de tip Speed Race, de la bordul unui Mercedes 190 E. Iar al doilea material video, disponibil mai jos, vă prezintă fix acest model Mercedes 190 E, personalizat special pentru artistul A$AP Rocky, acesta urmând să interpreteze unul dintre personajele din noul NFS.

NFS Unbound a fost dezvoltat de studioul Criterion cu ajutorul motorului grafic Frostbite, utilizat de publisher și pentru seriile FIFA sau Battlefield. Jocul va beneficia de un stil artistic cu înclinații anime, iar acțiunea va avea loc în Lake Shore City, o variantă fictivă a orașului Chicago. Conform producătorilor, efectele speciale ce aduc aminte de “desene animate” vor putea fi dezactivate, dacă jucătorii își doresc un look mai realist.

Unbound va scoate din nou în evidență cultura curselor underground, cu întreceri atât împotriva cronometrului și a celorlalți piloți, cât și împotriva nelipsitelor forțe de ordine. Jucătorii își vor putea realiza propria colecție de mașini, cele mai realiste din istoria seriei NFS, pe care le vor putea personaliza în detaliu grație opțiunilor avansate de customizare.

Pe coloana sonoră a jocului vom regăsi artiști hip-hop precum A$AP Rocky sau AWGE, alături de muzică originală, special compusa pentru acest joc de producătorul francez Brodinsky.

Need for Speed Unbound va fi lansat pe 2 decembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: Need for Speed YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News