VIDEO: NFS Unbound va primi Volume 2, primul update major de conținut

Autor: Cosmin Aionita | 16.03.2023
VIDEO: NFS Unbound va primi Volume 2, primul update major de conținut
Foto: Electronic Arts

Primul update major de conținut pentru Need for Speed Unbound, botezat Volume 2, își va face apariția pe 21 martie 2023 și va introduce noi upgrade-uri, evenimente și challenge-uri zilnice. Prin intermediul acestora, veți putea câștiga experiență suplimentară (XP), fonduri in-game, dar și automobile noi, printre care cele din gama Ultimate Luxury.

Need for Speed Unbound – Volume 2 va aduce și noi tipuri de întreceri pe străzile din Lakeshore, cu provocări zilnice, o gamă largă de event-uri noi – cu polițiști scare se plimbă pe străzi în multiplayer -, dar și conținut DLC nou: Keys To The Map.

Jucătorii vor avea acces la o gamă largă de conținut suplimentar, inclusiv evenimente de anduranță și curse noi de tip Rumble Race. Mai mult, utilizatorii vor putea provoca polițiștii la urmăriri de mare viteză în modul multiplayer, alături de prieteni, sau dimpotrivă, contra lor pentru a câștiga cele mai mari recompense.

Update-ul Volume 2 va aduce 40 de challenge-uri noi, inclusiv trei provocări zilnice care vor oferi puncte XP și Bank. Jucătorii vor putea încerca noile probe Hot Laps pentru curse intense de 30 de secunde. Noile Playlist Events vor adăuga și mai multă varietate în joc, iar, prin finalizarea unui campionat, jucătorii pot câștiga recompense mari, inclusiv modele rare, precum un Lotus Emira Balmain Edition personalizat.

Vor fi incluse și noi elemente vizuale menite să îți poți etala propriul stil pe străzile din Lakeshore: noi efecte grafice aplicate mașinilor, autocolante și multe altele.

Volume 2 va fi acompaniat de un pachet DLC plătit

Odată cu lansarea Volume 2, va fi disponibil și pachetul DLC Keys To The Map, în schimbul unui preț echivalent cu 4,99 euro. Acesta dezvăluie locațiile de pe hartă ale tuturor celor 260 de obiecte de colecție (100 Bears, 80 Street Art și 80 Billboards) și 160 de activități. De asemenea, vine cu un echipament exclusiv „Fury and Zen”, care include o jachetă, un tricou, pantaloni de trening și o șapcă.

Need for Speed Unbound este disponibil în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Update-ul Volume 2 își va face apariția pe 21 martie 2023 pentru toate aceste platforme.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News