VIDEO: Piloții profesioniști testează EA SPORTS WRC înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 30.10.2023
VIDEO: Piloții profesioniști testează EA SPORTS WRC înainte de lansare
Foto: EA Sports

Electronic Arts prezintă un nou videoclip cu piloți profesioniști de raliu, din diferite clase ale WRC, testând pentru prima dată EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA.

Câteva dintre cele mai mari nume din acest sport, printre care Oliver Solberg, Petter Solberg, Takamoto Katsuta, Hamza Anwar, William Creighton, Ott Tanak, Teemu Suninen, Gus Greensmith și Esapekka Lappi împărtășesc reacții pozitive și laudă jocul pentru realismul său, viteza incredibilă și grafica remarcabilă.

Suntem extrem de fericiți și mândri de reacția copleșitor de pozitivă pe care jocul o primește din partea întregii comunități de raliuri. Susținerea pe care am primit-o din partea acestor piloți foarte experimentați este o dovadă a timpului, pasiunii și cunoștințelor pe care echipa noastră le-a dedicat pentru a crea cea mai autentică experiență de raliu de până acum. Abia așteptăm ca fanii din întreaga lume să joace jocul.

– Ross Gowing, Senior Creative Director pentru Codemasters

Combinând motorul grafic Unreal Engine cu fizica seriei DiRT Rally, EA SPORTS WRC aduce la viață intensitatea pură a raliului prin cele peste 600 km de etape autentice de raliu WRC din 13 etape oficiale FIA World Rally, cinci locații inspirate din lumea reală și 78 de vehicule moderne și clasice. Sistemul avansat de manevrabilitate dinamică se va dovedi o provocare chiar și pentru fanii cu vechime ai raliului, iar noua funcție Builder le va permite jucătorilor să creeze mașina visurilor lor.

De asemenea, fanii se vor putea conecta printr-o varietate de opțiuni, inclusiv multiplayer cross-platform cu 32 de jucători și Moments actualizate zilnic, prin care vor retrăi scenarii din sezonul 2023, alături de provocări istorice și create de studio.

EA SPORTS WRC se va lansa pe 3 noiembrie 2023, în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam). Toți jucătorii care precomandă jocul în format digital primesc până la trei zile de acces prioritar începând cu 31 octombrie 2023. Toate precomenzile includ cinci VIP pass, fiecare oferind conținut suplimentar după lansare și vanity packs constând în design-uri pentru automobile și vestimentație.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News