VIDEO: Prin ce locuri din Hong Kong vom conduce în Test Drive: Solar Crown

Autor: Cosmin Aionita | 04.09.2023
VIDEO: Prin ce locuri din Hong Kong vom conduce în Test Drive: Solar Crown
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon și studioul KT Racing au lansat un nou trailer pentru Test Drive: Solar Crown, dezvăluind astfel o serie de locații din insula Hong Kong în care șoferii virtuali vor avea ocazia să-și conducă bolizii de zeci sau chiar sute de mii de euro. Pe lângă aceste colțuri ale insulei, reproduse 1:1 după spusele producătorilor, noul Test Drive vă va permite să admirați în detaliu colecția personală de mașini, dar și să aduceți modificări acestor vehicule, după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

Denumit după una dintre competițiile prezente în jocurile precedente ale seriei, Test Drive Unlimited: Solar Crown își propune să ofere jucătorilor libertatea de a progresa prin campanie așa cum își doresc, adaptând și modernizând atât gameplay-ul, cât și modurile de joc.

Fanii Test Drive vor regăsi elemente familiare, precum posibilitatea de a cumpăra mașini Ferrari, Lamborghini sau Bugatti, de a le pilota într-un mediu de joc deschis, unic, însă inspirat de o locație reală de pe glob: insula Hong Kong. Atât mașinile, cât și piloții vor putea fi personalizați prin intermediul unor opțiuni variate, pentru a oferi o experiență de joc cât mai autentică.

Test Drive Unlimited: Solar Crown este așteptat în cursul anului 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store).

Sursa: Nacon YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News