WRC 8, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2019
WRC 8, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri

Bigben Interactive a dezvăluit WRC 8, jocul oficial al sezonului 2019 din campionatul FIA World Rally Championship, ce va sosi în această toamnă pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

La cârma WRC 8 se află, din nou, studioul francez Kylotonn, care promite că va îmbunătăţi anumite aspecte ale jocurilor precedente din această serie, precum grafica, modul Carieră sau fizica mai realistă a vehiculelor. WRC 8 va include toate particularităţile sezonului 2019 din competiţia reală, inclusiv revenirile piloţilor Sébastien Ogier (de şase ori campion mondial), în echipa Citroën Racing, şi Sébastien Loeb (legendarul campion cu nu mai puţin de nouă titluri mondiale), de aceasta dată in echipa Hyundai Motorsport. Nu vor lipsi nici echipele Toyota, actuala campioană mondială a constructorilor, şi nici M-Sport Ford, cu întregile distribuţii de piloţi din realitate.

De asemenea, vor fi incluşi şi o selecţie piloţi din campionatele WRC 2 şi Junior WRC, precum şi câteva modele de maşini clasice, ce au scris istorie de-a lungul anilor în cadrul World Rally Championship. WRC 8 nu va duce lipsă nici de trasee, în joc urmând să fie incluse peste 100 de stagii speciale, plasate în nu mai puţin de 14 ţări. În plus, îşi vor face apariţia şi fenomenele meteorologice dinamice, care vor juca un rol deosebit de important în pregătirea maşinii pentru competiţie.

WRC 8 va fi lansat în cursul lunii septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

WRC 8

WRC 8WRC 8

WRC 8WRC 8

Urmărește Go4Games.ro pe Google News