WRC Generations promite să fie „cel mai complet joc cu raliuri”. Când se lansează

Autor: Cosmin Aionita | 19.05.2022
WRC Generations promite să fie „cel mai complet joc cu raliuri”. Când se lansează
Foto: Nacon

După amânarea jocului Test Drive Unlimited: Solar Crown, Nacon și studioul KT Racing vin și cu vești bune pentru iubitorii de simulatoare auto: un nou titlu dedicat fanilor raliului, numit WRC Generations (jocul oficial al FIA World Rally Championship) va fi lansat în toamna acestui an.

WRC Generations este rezultatul a nu mai puțin de șapte ani de colaborări cu piloți celebri, jocul fiind îmbunătățit și adăugit pe baza sugestiilor venite din partea comunității. Spre exemplu, precum în competiția reală WRC, au fost adăugate în joc noile mașini hybrid: combinația dintre motoarele cu combustie și cele electrice le va oferi jucătorilor o noua experiență de șofat, atât în ceea ce privește fizica acestor noi mașini, cât și porțiunii audio complet refăcute.

După cum lasă de înțeles și subtitlul “Generations”, din joc nu vor lipsi nici modelele anterioare de mașini, și mai realist redate decât în trecut. Mai exact, în WRC Generations vom regăsi nu mai puțin de 37 de mașini legendare, fiecare reprodusă în mod autentic. De asemenea, pe lângă cele 13 etape de raliu aferente sezonului 2022, jocul include si alte nouă locații, oferind un total de 22 de întreceri în țări diferite, cu 165 de stagii, un veritabil record pentru un titlu de acest gen. Dintre acestea se remarcă noul traseu din Suedia, singurul din calendar complet acoperit de zăpadă.

Nu vor lipsi modurile de joc îndrăgite de comunitate, cum ar fi modul Carieră sau League Mode, precum și posibilitatea de a te alătura oricărei echipe sau de a-ți crea propriul team WRC. Va fi inclus și editorul de livery-uri, pentru ca jucătorii să-și poată crea propriile paintjob-uri și, mai apoi, să le partajeze online cu prietenii.

În privința opțiunilor multiplayer, nu vor lipsi cursele split-screen sau online, precum și experiența autentică, alături de un prieten, din modul Co-driver.

WRC Generations va fi lansat pe 13 octombrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, și mai târziu pe PC și Nintendo Switch.

WRC Generations
Foto: Nacon

Sursa: Nacon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News