SteelSeries a lansat un mouse de gaming ușor, rezistent la praf și apă

Autor: Adrian Popa | 31.10.2020
SteelSeries a lansat un mouse de gaming ușor, rezistent la praf și apă
Foto: SteelSeries

Producătorul danez SteelSeries a lansat mouse-ul de gaming Aerox 3, ușor și rezistent la apă. Acesta este disponibili în versiuni cu fir și wireless, la prețuri de 70 de euro, respectiv 110 euro.

Aerox 3 este primul mouse de gaming cu rating IP54 pentru rezistență la praf și apă. Certificarea înseamnă că dispozitivul oferă protecție ridicată împotriva prafului sau murdăriei și medie împotriva apei dulci. Un dispozitiv electronic poate avea rating maxim IP68.

Acum puteți urmări Go4games și pe pagina oficială de Facebook!

Aerox 3 va fi disponibil în magazine începând cu data de 10 noiembrie.

Acesta este primul dispozitiv oferit de SteelSeries care include designul „fagure de miere”, destul de popular. Datorită acestuia, Aerox 3 Wireless cântărește doar 66 de grame, iar versiunea cu fir are o greutate de 57 de grame.

Citește și: Când prea mult gaming strică. Visurile unei tinere, spulberate de încheieturile distruse

Mouse-ul wireless include port USB-C și dispune de un cablu acoperit cu protecție textilă rezistentă, pentru a fi folosit atunci când se încarcă. Conectarea la PC se poate face prin intermediul receiverului de 2.4 GHz sau prin intermediul Bluetooth.

Autonomia bateriei diferă în funcție de modul ales de utilizator. Prin Bluetooth, aceasta este de până la 200 de ore de utilizare continuă, iar cu receiverul este de 80 de ore.

Dispozitivul beficiază de tehnologie de încărcare rapidă a acumulatorului. Ținut 15 minute conectat la cablu, Aerox 3 oferă până la 40 de ore de utilizare în mod wireless, potrivit producătorului.

Citește și: Un gamer care a suferit o criză epileptică a fost salvat de o fată aflată la 8.000 de km distanță

Aerox 3 Wireless include senzor TrueMove Air (sensibilitate 200 – 18.000 CPI), dezvoltat de companie în parteneriat cu liderul PixArt. Varianta cu fir are senzor optic TrueMove Core (sensibilitate 200 – 8.500 CPI).

Sursa: SteelSeries

Urmărește Go4Games.ro pe Google News