Age of Mythology: Retold va fi lansat pentru PC și consolele Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 26.02.2024
Age of Mythology: Retold va fi lansat pentru PC și consolele Xbox
Foto: Microsoft

Xbox Game Studios, împreună cu studiourile World’s Edge, Forgotten Empires, Tantalus Media, CaptureAge și Virtuos, au dezvăluit Age of Mythology: Retold, o versiune modernizată a clasicului joc de strategie, ce urmează să fie lansată în cursul acestui an pe consolele Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pe PC, prin Steam și Microsoft Store.

Realizat de dezvoltatorii din spatele seriei Age of Empires, Age of Mythology: Retold depășește hotarele istoriei, ajungând într-o epocă mitologică, în care zeii, monștrii și oamenii își dispută supremația. Combinând cele mai bune elemente ale jocului original cu design-ul unui joc modern de strategie în timp real, varianta Retold se dorește a fi o experiență epică și inovatoare, atât pentru veteranii genului, cât și pentru jucătorii noi.

Veți putea alege în numele cărui zeu vreți să luptați, din mitologiile greacă, nordică, egipteană sau chiar din Atlantida. Pentru a va învinge inamicii, veți putea recurge la puteri supranaturale precum invocarea unor cutremure devastatoare sau chiar a dragonului Nidhogg. În funcție de tabăra aleasă, veți avea la dispoziție creaturi mitologice precum centauri, trolli, mumii și multe altele.

Campania din Age of Mythology: Retold va însuma nu mai puțin de 50 de misiuni, cu diferite obiective: cucerirea zidurilor Troiei, învingerea armatelor de uriași din câmpiile înghețate ale Midgard-ului sau dezlegerea misterelor lui Osiris din Egipt. Jucătorii experimentați vor putea încerca noile provocări Trials of the Gods, atât single player, cât și co-op.

Iar componenta multiplayer va permite până la 12 jucători, fie în mod competitiv, fie co-op împotriva AI-ului, pe zeci de hărți generate aleatoriu sau create de producători.

Age of Mythology: Retold va fi lansat în cursul lui 2024, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam și Microsoft Store). Jocul va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Age of Mythology Retold
Foto: Microsoft

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News