Age of Wonders III, joc gratuit oferit de Humble Bundle

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2019
Age of Wonders III, joc gratuit oferit de Humble Bundle

Humble Bundle continuă iniţiativa de a oferi jocuri gratuite, cei care aleg să se încrie pe lista de abonaţi la newsletter-ul companiei urmând să primească jocul Age of Wonders III. Pentru a descărca jocul, urmaţi acest link şi apăsaţi butonul “Get The Game”. Acesta va fi livrat sub format de cod de activare pentru Steam, în variante pentru Windows, Linux şi Mac.

Age of Wonders III a fost dezvoltat şi publicat de Triumph Studios în 2014, fiind un titlu de strategie bazat pe tururi, a cărui acţiune este plasată într-un tărâm fantastic, unde jucătorul trebuie să-şi asume rolul de conducător, explorând mediul de joc, dezvoltând relaţii cu celelalte rase şi regate sau pornind războaie, dacă e cazul. În final, acesta trebuie să asigure bunul mers şi extinderea propriului regat. Pe lângă campania single player, Age of Wonders III include şi multiplayer (local şi online), precum şi un editor de hărţi.

Grăbiţi-vă însă: Age of Wonders III nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe Humbe Store decât pentru încă 1 zi şi 8 ore (de la publicarea acestui articol)!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News