Aliens: Dark Descent a atins stadiul Gold, dezvoltarea fiind finalizată. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2023
Aliens: Dark Descent a atins stadiul Gold, dezvoltarea fiind finalizată. Când îl vom putea juca
Foto: 20th Century Games

Prin intermediul unei postari pe Twitter, publisher-ul Focus Entertainment a anunțat că Aliens: Dark Descent a atins stadiul Gold, jocul fiind gata pentru a fi trimis către fabrici pentru a fi multiplicat și, mai apoi, livrat către magazinele de specialitate. Aliens: Dark Descent va fi disponibil din 21 iunie 2023 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Dark Descent va fi bazat pe o poveste originală din cadrul acestui univers, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a recruta și gestiona o echipă de pușcași marini. Toate deciziile legate de acest grup de soldați trebuie luate cu atenție, de la echiparea acestora și până la personalizarea lor vizuală, pentru că, odată doborât în luptă, un membru al echipei este pierdut pentru totdeauna.

Când se lansează, Aliens: Dark Descent va încerca însă să ușureze sarcina jucătorilor, oferind câteva unelte în acest sens: pauza activă, ce încetinește timpul și îți permite să dai ordine detaliate pușcașilor marini; automatizarea acțiunilor în funcție de natura acestora: ordinele vor fi mereu îndeplinite de cel mai specializat membru al echipei, în funcție de natura acțiunii ce trebuie dusă la bun sfârșit; schema de control intuitivă, gândită atât pentru controllere, cât și pentru mouse și tastatură.

Aliens: Dark Descent este realizat de studioul Tindalos Interactive cu ajutorul Unreal Engine.

Sursa: Focus Entertainment Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News