Ancestors Legacy beneficiază de o versiune gratuită

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2021
Ancestors Legacy beneficiază de o versiune gratuită

Jocul de strategie Ancestors Legacy, dezvoltat de studioul Creative Destructions și publicat de 1C Entertainment, tocmai a primit o ediție gratuită, denumită, într-o manieră amuzantă, Ancestors Legacy Free Peasant Edition. Această versiune gratuită poate fi descarcată prin intermediul platformei Steam, de pe pagina sa oficială.

Acces complet la multiplayer, single player limitat

În mod evident, acest Free Peasant Edition nu include tot conținutul jocului propriu-zis, fiind, mai degrabă, echivalent cu un demo extins al acestui titlu de strategie.

Pe scurt, ediția Free Peasant Edition include acces la toate cele 17 hărți multiplayer, precum și la primele patru misiuni single player din campania cu vikingii a versiunii complete a jocului.

ancestors legacy

De asemenea, în cadrul porțiunii multiplayer, acest Free Peasant Edition oferă acces și la toate cele patru facțiuni jucabile: vikingii, angl-saxonii, germanii și slavii.

Cei care doresc să aibă la dispoziție tot conținutul din Ancestors Legacy, inclusiv campaniile single player complete, pot face pasul către versiunea contra cost, la prețul de 29,99€. Jocul este disponibil pentru PC, prin Steam.

ancestors legacy

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News