Blizzard pregăteşte o surpriză fanilor StarCraft

Autor: Cosmin Aionita | 23.03.2017
Blizzard pregăteşte o surpriză fanilor StarCraft

Blizzard Entertainment a anunţat că va organiza „I Love StarCraft”, un eveniment special ce va avea loc pe 26 martie în Coreea de Sud, „capitală mondială” atunci când vine vorba de această serie de jocuri de strategie în timp real.

Mike Morhaime, preşedintele şi CEO-ul celor de la Blizzard Entertainment, va fi prezent la eveniment pentru a mulţumi întregii comunităţi pasionate de StarCraft. Mai mult, anumite zvonuri indică că acesta va fi momentul ales de Blizzard Entertainment pentru a dezvălui remake-ul HD al primului StarCraft şi al expansion-ului acestuia Brood War.

Evenimentul va începe la 8 dimineaţa (ora României) şi va fi transmis în direct prin intermediul unui livestream în limba engleză.

Din program vor face parte numeroase activităţi, printre care un meci de StarCraft: Brood War în care se vor confrunta patru jucători de legendă, precum şi finalele Global StarCraft League (GSL), programate pentru ora 13:00, în care se vor duela cei mai bun jucători de StarCraft II pentru titlul de campion GSL.

StarCraft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News