Când se lansează Evil Genius 2: World Domination

Autor: Cosmin Aionita | 01.02.2021
Când se lansează Evil Genius 2: World Domination

După o așteptare destul de lungă și o amânare nedorită, cei de la Rebellion sunt în sfârșit pregătiți să confirme când se lansează Evil Genius 2: World Domination. Astfel, simulatorul de răufăcator de geniu urmează să-și facă apariția începând cu 30 martie 2021. Pentru a confirma când se lansează Evil Genius 2: World Domination, cei de la Rebellion au lasat și un trailer nou ce acompaniază acest anunț.

Patru campanii și multe opțiuni noi

Evil Genius 2: World Domination se laudă că va oferi nu mai puțin de patru campanii separate, fiecare dedicată unui alt geniu malefic: despotul narcisist Max, musculosul sărit de pe fix Ivan, fost spioană Emma sau fanaticul omul de știință Zalika. Fiecare va avea propria poveste și propria viziune asupra metodelor prin intermediul cărora își dorește să controleze lumea.

De asemenea, veți putea alege să vă construiți baza malefică pe trei insule separate, fiecare cu propriile particularități: spre exemplu, exteriorul poate arăta ca un complex turistic, în timp ce interiorul ascunde cele mai malefice experimente cunoscute omenirii. Bazele de operațiuni vor putea fi construite și personalizate în detaliu, în Evil Genius 2 urmând să fie inclusă și posibilitatea de a construi etajat, pe mai multe niveluri.

Jucătorii vor avea la dispoziție, de asemenea, noi tipuri de camere pentru aceste baze, de aghiotanți ce pot fi recrutați, de agenți, capcane și multe altele, după cum puteți vedea și în trailer-ul de mai sus.

Activitățile nu vor fi limitate doar la propria bază, supușii tăi urmând să poată fi trimiși în misiuni pe întregul glob pământesc, în încercarea de a-ți extinde influența și asupra altor regiuni. Și toate acestea în timp ce forțele binelui vor face tot posibilul să-ți pună bețe în roate.

Evil Genius 2: World Domination va fi lansat pe 30 martie 2021, în versiune de PC ce va fi disponibilă prin intermediul Steam.

Sursa: EvilGeniusGame.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News