Când se lansează jocul de strategie Port Royale 4 şi cum poţi încerca versiunea beta

Autor: Cosmin Aionita | 30.04.2020
Când se lansează jocul de strategie Port Royale 4 şi cum poţi încerca versiunea beta

Dezvăluit în cadrul ceremoniei de deschidere a ediţiei Gamescom de anul trecut, Port Royale 4 va fi lansat în toamna acestui an. Publisher-ul Kalypso Media, alături de studioul Gaming Minds, au dezvăluit data de lansare a jocului – 25 septembrie 2020 –, precum şi vesti noi despre sesiunea de testare beta de care Port Royale 4 va beneficia.

Astfel, beta-ul va fi disponibil pentru jucătorii care aleg sa plaseze o precomandă pentru Port Royale 4 prin intermediul propriului magazin al publisher-ului – Kalypso Store – şi va include o porţiune generoasă din jocul complet: tutorialul introductiv, întreaga campanie cu spaniolii, precum şi acces la Free Mode, cu patru personaje jucabile, tot din tabăra spaniolă.

Accesul la beta este garantat atât pentru versiunea standard a jocului achiziţionata de pe Kalypso Store, cât şi pentru cea a versiunii Extended Edition, care va oferi bonusuri in-game, precum şi coloana sonoră din Port Royale 4 în format digital.

Port Royale 4 este un titlu de strategie în care jucătorii vor putea prelua controlul unei colonii din Caraibe, în secolul al XVII-lea. Aceasta se va putea dezvolta sub stindardul a patru naţiuni: Spania, Anglia, Franţa sau Olanda şi va trebui gestionată în mod eficient, dar şi apărată de atacurile rivalilor. Pentru prima oară în istoria seriei, bătăliile navale din Port Royale 4 se vor desfăşura pe ture, până la opt ambarcaţiuni putând fi implicate într-o asemenea confruntare.

Port Royale 4 este aşteptat pe 25 septembrie 2020, urmând să fie disponibil atât pe PC, cât şi pentru consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News