Când va fi lansat Desperados III şi cum arată ediţia de colecţie

Autor: Cosmin Aionita | 22.04.2020
Când va fi lansat Desperados III şi cum arată ediţia de colecţie

THQ Nordic a dezvăluit data de lansare pentru Desperados III, cel mai nou episod al seriei ce combină elementele tactice şi strategice împrumutate din titlurile Commandos, combinându-le însă cu o poveste tipică western. Astfel, fanii lui John Cooper se vor putea bucura de noul Desperados III începând cu 16 iunie 2020, atât pe PC, cât şi pe console.

Mai mult, precomenzile pentru Desperados III sunt acum disponibile prin intermediul Steam, la un preţ echivalent cu 49,99€. Pentru o perioadă limitată, cei care optează pentru o astfel de precomandă vor primi Digital Deluxe Edition la preţul ediţiei standard. Digital Deluxe Edition include, pe lângă jocul de bază, ediţia extinsă a coloanei sonore din Desperados III (75 de melodii ce însumează peste 2,5 ore de muzică), precum şi Season Pass-ul jocului (ce va oferi trei pachete DLC suplimentare).

Nici cei care preferă ediţiile fizice nu vor fi ignoraţi: THQ Nordic va lansa un Collector’s Edition pentru Desperados III, al cărui conţinut, ce va include o cutie muzicală cu figurine interschimbabile, poate fi admirat în clipul de mai jos. Desperados III Collector’s Edition va fi disponibil la preţuri echivalente cu 109,99€ pentru PC, respectiv 119,99€ pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Şi dacă tot a venit vorba despre ediţiile pentru console ale jocului, precomenzile pentru Desperados III pentru PlayStation 4 şi Xbox One vor fi disponibile foarte curând, la un preţ echivalent cu 59,99€.

Desperados III va fi lansat pe 16 iunie 2020, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News