Cities: Skylines II va fi lansat în cursul acestui an

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2023
Cities: Skylines II va fi lansat în cursul acestui an
Foto: Paradox Interactive

Paradox Interactive, alături de studioul Colossal Order, au dezvăluit Cities: Skylines II, continuarea foarte apreciatului joc de tip city builder. Viitorul Skylines II promite cea mai realistă simulare a funcționării unui oraș, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a construi orice fel de așezare și de a-i urmări evoluția de la un simplu sat și până la o metropolă aglomerată.

Toate elementele urbane vor fi simulate în detaliu, de la evoluția economică a orașului, la dezvoltarea sistemului de transport în comun și până la bunul mers al fiecărui gospodării din oraș. Nu vor lipsi nici foarte apreciatele unelte de modding, cu ajutorul cărora utilizatorii își vor putea dezvolta orașe cu adevărat unice.

12 milioane de exemplare vândute pentru primul joc din serie

Această continuare vine logic după succesul înregistrat de primul joc din serie, lansat pe PC în 2015. Pe parcursul ultimilor opt ani, City: Skylines a devenit disponibil pe numeroase alte platforme, a primit zeci de pachete DLC, înregistrând vânzări de nu mai puțin de 12 milioane de exemplare.

Mai multe detalii despre Cities: Skylines II, alături de secvențe de gameplay, vor fi dezvăluite în următoarele luni, începând cu cea de-a opta aniversare a primului joc din serie, de pe 10 martie 2023.

Cities: Skylines II va fi lansat mai târziu în cursul anului 2023, în versiuni pentru PC, Xbox Series X|S și PlayStation 5.

Sursa: Paradox Interactive

Urmărește Go4Games.ro pe Google News