Company of Heroes 3 are dată de lansare! Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 14.07.2022
Company of Heroes 3 are dată de lansare! Când îl vom putea juca
Foto: SEGA

SEGA și Relic Entertainment au dezvăluit că jocul de strategie Company of Heroes 3 va fi lansat în toamna acestui an, pe 17 noiembrie 2022. Jocul va continua evidențierea operațiunilor militare din cel de-al Doilea Război Mondial, cu facțiuni și tactici autentice pentru acel conflict.

Pe lângă imensa campanie italiană, ce va beneficia de o hartă de ansamblu, pe care se vor putea realiza, pe ture, mișcări ale trupelor, Company of Heroes 3 va include o a doua campanie – operațiunea Nord Africană –, ce va introduce o nouă tabără jucabilă: Afrika Korps-urile nemțești. Iar aceasta a doua campanie nu va fi livrată sub formă de DLC, ci va fi inclusă în joc încă din momentul lansării acestuia.

Spre deosebire de campania principală din Italia, operațiunea Nord Africană va merge pe o structură mai clasică, fără hartă de ansamblu, cu o serie liniară de misiuni ce vor fi abordate în ordine, în cel mai pur stil RTS (real time strategy).

Jocul are la bază motorul grafic Essence Engine 5, cea mai recentă variantă a tehnologiei dezvoltată chiar de către studioul producător Relic Entertainment. Aceasta promite noi standarde pentru jocurile de strategie în ceea ce privește posibilitatea de a distruge și altera câmpurile de bătălie.

Company of Heroes 3 va fi lansat pe 17 noiembrie 2022 pentru PC, iar precomenzile sunt acum disponibile prin intermediul Steam, la prețurile de 59,99€ pentru ediția Standard și 79,99€ pentru Digital Premium Edition (ce include acces la o serie de pachete DLC suplimentare, inclusiv primul expansion pack plănuit pentru acest joc).

Sursa: Darkside of Gaming, PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News