Conan Unconquered a primit dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 29.03.2019
Conan Unconquered a primit dată de lansare

Funcom şi studioul Petroglyph au dezvăluit data de lansare pentru Conan Unconquered, primul joc de strategie plasat în universul Conan. Astfel, survival RTS-ul dezvăluit la sfârşitul anului trecut va fi disponibil începând cu 30 mai 2019, prin intermediul Steam.

Conan Unconquered pune accentul pe ideea de a supravieţui valurilor interminabile de inamici atacatori. În acest scop, jucătorii îşi pot construi baze şi recruta unităţi, fie în mod solo, fie alături de un prieten, în mod co-op. Bătăliile vor avea loc în timp real, însă jocul va putea fi pus pe pauză pentru a împărţi ordine în rândul propriilor unităţi. Conan Unconquered promite şi hărţi generate aleatoriu, ce se vor schimba de fiecare dată când veţi porni o nouă sesiune de joc, precum şi posibilitatea de a recruta, în bătălii, eroi legendari, inclusiv pe renumitul cimerian Conan.

Conan Unconquered va fi lansat pe 30 mai 2019 pentru PC, prin intermediul Steam, la un preţ de 29,99€ pentru ediţia standard şi 39,99€ pentru Deluxe Edition (ce va include doi eroi exclusivi – Kalanthes şi King Conan –, coloana sonoră în format digital şi cartea Conan Unconquered, scrisă de Scott Oden, în format digital).

Conan Unconquered

Conan UnconqueredConan Unconquered

Conan UnconqueredConan Unconquered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News