Conan Unconquered a primit dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 29.03.2019
Conan Unconquered a primit dată de lansare

Funcom şi studioul Petroglyph au dezvăluit data de lansare pentru Conan Unconquered, primul joc de strategie plasat în universul Conan. Astfel, survival RTS-ul dezvăluit la sfârşitul anului trecut va fi disponibil începând cu 30 mai 2019, prin intermediul Steam.

Conan Unconquered pune accentul pe ideea de a supravieţui valurilor interminabile de inamici atacatori. În acest scop, jucătorii îşi pot construi baze şi recruta unităţi, fie în mod solo, fie alături de un prieten, în mod co-op. Bătăliile vor avea loc în timp real, însă jocul va putea fi pus pe pauză pentru a împărţi ordine în rândul propriilor unităţi. Conan Unconquered promite şi hărţi generate aleatoriu, ce se vor schimba de fiecare dată când veţi porni o nouă sesiune de joc, precum şi posibilitatea de a recruta, în bătălii, eroi legendari, inclusiv pe renumitul cimerian Conan.

Conan Unconquered va fi lansat pe 30 mai 2019 pentru PC, prin intermediul Steam, la un preţ de 29,99€ pentru ediţia standard şi 39,99€ pentru Deluxe Edition (ce va include doi eroi exclusivi – Kalanthes şi King Conan –, coloana sonoră în format digital şi cartea Conan Unconquered, scrisă de Scott Oden, în format digital).

Conan Unconquered

Conan UnconqueredConan Unconquered

Conan UnconqueredConan Unconquered