Electronic Arts intenţionează să readucă seria Command & Conquer pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2018
Electronic Arts intenţionează să readucă seria Command & Conquer pe PC

Jim Vessella, producător în cadrul Electronic Arts şi parte e echipelor care s-au ocupat de jocuri precum Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Kane’s Wrath şi Red Alert 3, a declarat că publisher-ul este foarte conştient de feedback-ul negativ primit de Command & Conquer: Rivals (joc al seriei dezvoltat pentru dispozitive mobile) cu ocazia dezvăluirii acestuia de la EA Play 2018.

Ca urmare a primirii nu tocmai călduroase a acestui proiect, Electronic Arts se pare ca a înţeles că fanii vor revenirea jocurilor Command & Conquer pe PC, platforma unde seria s-a consacrat. Astfel, publisher-ul deja ia în calcul mai multe opţiuni, cum ar fi remasterizarea titlurilor mai vechi C&C pentru PC, un prim proiect în acest sens fiind deja pornit pentru celebra aniversarea de 25 de ani a seriei (primul Command & Conquer a fost lansat în 1995 de Westwood Studios, companie cumpărată ulterior de EA şi închisă în 2003).

Cei care nu au răbdare până la apariţia unor eventuale ediţii remasterizate ale acestor jocuri clasice pot achiziţiona întreaga serie C&C sub forma pachetului Command & Conquer The Ultimate Collection, disponibil prin intermediul Origin la un preţ echivalent cu 29,99€.

Command & Conquer Rivals

Urmărește Go4Games.ro pe Google News