Galactiv Civilizations IV are dată de lansare. Când va fi disponibil jocul de strategie

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2022
Galactiv Civilizations IV are dată de lansare. Când va fi disponibil jocul de strategie
Foto: Stardock

Studioul Stardock a dezvăluit data de lansare pentru Galactiv Civilizations IV: noul titlu din apreciata serie de strategie spațială va fi disponibil începând cu 26 aprilie 2022.

Galactiv Civilizations IV își propune să preia toate elementele reușite ale predecesorilor săi și să adauge noutăți precum harțile multi-sector, posibilitatea de a personaliza propria civilizație cu ajutorul politicilor si facțiunilor interne, un sistem unic de misiuni și quest-uri și multe altele.

După cum ne-au obișnuit titlurile 4X (eXpand, eXploit, eXterminate, eXplore), jucătorii vor intra în pielea liderului unei civilizații ce își propune să descopere noi sisteme solare, pe care să le controleze și exploateze. Vor fi disponibile peste 12 civilizații dintre care veți putea alege, precum și opțiunea de a-ți crea propria civilizație.

Brad Wardell, CEO al Stardock, a declarat:

Galactic Civilizations IV este rezultatul a ani de analiza a inovațiilor aduse jocurilor de strategie. Ne-am dorit să oferim jucătorilor experiența supremă în ceea ce privește titlurile de strategie pe ture și am reușit să ne atingem obiectivul prin adăugarea unei mulțimi de opțiuni de joc noi, bazate pe feedback-ul venit din fazele de testare alpha și beta, ce vor adăuga adâncime și profunzime jocului.

Galactiv Civilizations IV
Foto: Stardock

De peste 30 de ani, seria Galactic Civilizations se bazează pe câteva concepte de bază: simularea veridică a unui întreg univers, oponenți AI performanți, o poveste dezvoltată, precum și multiple căi de a obține victoria. Galactic Civilizations IV va adăuga o serie de caracteristici noi, precum hârțile multi-sector, Galactiv Achievements, gestiunea cetățenilor, Core Worlds (ce promite să reducă micromanagement-ul, permițând gestiunea simultană a mai multor lumi) sau posibilitatea de a schimba prioritățile și de a da ordine executive. Nu vor lipsi nici elemente familiare fanilor, cum ar fi editoarele de nave și civilizații.

Galactic Civilizations IV va fi lansat pe 26 aprilie 2022, pentru PC, fiind disponibil prin intermediul Epic Games Store.

Galactiv Civilizations IV
Foto: Stardock

Sursa: Stardock

Urmărește Go4Games.ro pe Google News