Gearbox va lansa versiuni HD ale jocurilor Homeworld

| 22.07.2013
Gearbox va lansa versiuni HD ale jocurilor Homeworld

Gearbox Software a anunţat la PAX Australia că va lansa remake-uri HD moderne pentru două dintre cele mai apreciate jocuri de strategie din istorie: Homeworld şi Homeworld 2. De asemenea, studioul are de gând să publice şi ediţiile clasice ale acestor două jocuri prin intermediul serviciilor de distribuţie digitală pentru PC.

Seria Homeworld a fost achiziţionată de Gearbox Software în urma falimentului publisher-ului THQ, compania lui Randy Pitchford plătind nu mai puţin de 1,35 milioane de dolari pentru această franciză. Brian Martel, chief creative officer al celor de la Gearbox, a declarat că a căpătat o mare dragoste şi respect faţă de jocurile Homeworld, ocupându-se personal de bunul mers al acestei achiziţii.

Jocurile originale Homeworld au fost dezvoltate de Relic Entertainment (acum în curtea SEGA), fiind lansate pentru PC în 1999, respectiv 2003. Rămâne de văzut ce rezultate va obţine Gearbox cu seria Homeworld, studioul oscilând în ultima vreme între titluri de calitate (seria Borderlands) şi dezamăgiri (Aliens: Colonial Marines sau Duke Nukem Forever).

Homeworld

Urmărește Go4Games.ro pe Google News