Has-Been Heroes, noul proiect al părinţilor seriei Trine

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2017
Has-Been Heroes, noul proiect al părinţilor seriei Trine

Has-Been Heroes este cel mai nou proiect al studioului finlandez Frozenbyte, responsabil pentru jocurile din seria Trine. Spre deosebire însă de vechile lor titluri, Has-Been Heroes abordează o formulă complet diferită, îmbinând elementele de RPG şi strategie pe ture într-o reţetă roguelike (aventuri generate aleatoriu, moartea este permanentă etc.).

După cum lasă de înţeles şi numele, Has-Been Heroes spune povestea unui grup de eroi ai regatului, responsabili pentru o sumedenie de acte de vitejie, care, însă, au îmbătrânit. Astfel, regele îi însărcinează cu o misiune pe măsură vârstei lor: să însoţească prinţesele gemene până la şcoală! După cum puteţi vedea şi afară, în ziua de azi drumul către şcoală nu mai este atât de simplu, eroii de vârsta a treia primind astfel o ultimă şansă să-şi dovedească vitejia în faţa regelui.

Has-Been Heroes este produs de Frozenbyte în parteneriat cu GameTrust, publisher-ul lanţului de magazine GameStop, şi va fi lansat în martie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch. la un preţ echivalent cu 19,99$.

Has-Been Heroes

Has-Been HeroesHas-Been Heroes

Has-Been HeroesHas-Been Heroes

Urmărește Go4Games.ro pe Google News