Jocul Empire of the Ants, bazat pe cartea „Furnicile”, va fi lansat în 2024

Autor: Adrian Popa | 27.01.2023
Jocul Empire of the Ants, bazat pe cartea „Furnicile”, va fi lansat în 2024

Publisherul Microids și studioul Tower Five au publicat primele imagini din jocul video Empire of the Ants, care ar urma să fie lansat în 2024.

Bazat pe romanele SF din trilogia „Furnicile” a lui Bernard Werber, titlul va fi disponibil pentru PC și console.

În acest caz, jucătorul va intra în pielea unei furnici soldat, Ant Savior, care are obiectivul să își ducă semenii într-un loc mai sigur și mai bun.

Citește și: În The Pale Beyond trebuie să supraviețuiești după ce nava ți-a fost prinsă de ghețuri

Jocul Empire of the Ants este bazat pe motorul grafic Unreal 5, iar imaginile din joc sunt foarte realiste.

 

Colonia de furnici va trebui să treacă prin medii diverse, în care luptă cu prădători și trebuie să se țină departe de alte amenințări, precum colonii rivale. Furnicile vor trebui să dea bătălii pentru a-și păstra teritoriul, iar jucătorul va trebui să găsească strategia câștigătoare.

Jocul are deja o pagină dedicată pe Steam. Cerințele minime de sistem nu au fost încă publicate.

Trilogia „Furnicile” prezintă contactul dintre cele două rase inteligente care stăpânesc Pământul: oamenii și furnicile. Cărțile au fost traduse în peste 30 de limbi. Un joc bazat pe acestea a fost lansat prima dată în anul 2000 pentru PC de Microids.

Un titlu lansat recent în care jucătorul controlează un animal, mai precis o pisică, este Stray. Acest joc popular a strâns mii de dolari pentru pisicile comunitare. Poate că la rândul său Empire of the Ants va contribui, prin faptul că va arăta cât de fragile sunt ecosistemele ascunse privirii omului, la protejarea mediului.

Foto: Steam

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News