Marvel’s Midnight Suns are dată de lansare! Când va fi lansat jocul de strategie cu super eroi

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2022
Marvel’s Midnight Suns are dată de lansare! Când va fi lansat jocul de strategie cu super eroi
Foto: 2K / Marvel Entertainment

După o serie de amânări, 2K si Marvel Entertainment au confirmat, în sfârșit, data de lansare pentru Marvel’s Midnight Suns. Astfel, jocul de strategie cu elemente de tactică, acțiune și RPG dezvoltat de Firaxis Games va fi disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC începând cu 2 decembrie 2022.

Marvel’s Midnight Suns este descris drept “cel mai mare joc” dezvoltat de echipa de la Firaxis, fiind conceput drept un titlu de strategie de tip XCOM în care jucătorii vor avea ocazia de a utiliza super-eroii (și anti-eroii) favoriți din universul Marvel.

Pentru a familiariza jucătorii cu povestea din joc, în intervalul rămas până la apariția jocului vor fi lansate cinci clipuri – Prequel Shorts – care vor explica, în detaliu, modalitatea în care Lilith a ajuns „Mother of Demons” și cum super eroi precum Blade, Magik, Ghost Rider sau Nico Minoru se unesc pentru a crea nucleul de bază al grupării Midnight Suns.

Aceste animații sunt realizate de echipele de la Sun Creature Studio și DIGIC Pictures și vor fi disponibile săptămânal pe YouTube, începând cu 31 octombrie 2022.

Marvel’s Midnight Suns va fi lansat pe 2 decembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: 2K

Urmărește Go4Games.ro pe Google News