Might & Magic Heroes VII – primul beta s-a încheiat cu succes, urmează un al doilea

Autor: Cosmin Aionita | 02.07.2015
Might & Magic Heroes VII – primul beta s-a încheiat cu succes, urmează un al doilea

Ubisoft a anunţat încheierea cu succes a primei sesiuni de testare beta a jocului Might & Magic Heroes VII. Astfel, după primele două săptămâni în care jucătorii au avut ocazia să ia contactul cu noul joc al seriei Heroes, s-au petrecut 48 000 de ore în joc, desfăşurându-se peste 800 000 de lupte în Ashan, alături de cele două facţiuni incluse în beta: Haven şi Academy. Mai multe informaţii despre această sesiune de beta testing puteţi găsi în grafica de mai jos.

Încântaţi de succesul înregistrat de acest beta, cei de la Ubisoft a hotărât să realizeze o a doua sesiune de beta testing pentru Might & Magic: Heroes VII. Fanii au posibilitatea de a vota prin intermediul site-ului oficial încă două facţiuni (dintre Sylvan, Dungeon, Stronghold şi Necropolis), acestea urmând să fie prezente în a doua versiune beta, alături de taberele deja incluse Haven şi Academy.

Might and Magic Heroes 7

Pentru a primi acces garantat în această a doua sesiune de testare beta pentru Might & Magic: Heroes VII, doritorii sunt invitaţi să plaseze o precomandă pentru joc. De asemenea, va exista o listă de aşteptare şi pentru jucătorii care nu sunt încă pregătiţi pentru un preorder.

Might & Magic Heroes VII va spune povestea tânărului duce Ivan şi a eforturilor acestuia de a reinstaura pacea într-o vreme de război civil. Fiind nevoit să ia decizii importante, ce vor schimba faţa imperiului pentru totdeauna, ducele se înconjoară de şase consilieri, fiecare reprezentând câte o facţiune. Aceştia vor povesti tânărului duce despre aventurile legendarilor eroi din trecutul tărâmului Ashan, ajutându-l să aleagă un viitor, atât pentru el, cât şi pentru imperiu.

Might & Magic Heroes VII este dezvoltat de studioul Limbic Entertainment şi va fi lansat, pentru PC, în septembrie 2015.

Might and Magic Heroes 7

Urmărește Go4Games.ro pe Google News