Sid Meier’s Starships, anunţat oficial

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 20.01.2015
Sid Meier’s Starships, anunţat oficial

2K Games şi studioul Firaxis Games revin în prim plan, anunţând Sid Meier’s Starships, un nou joc de strategie pe ture de la Sid Meier, legendarul creator al seriei Civilization. Noul titlu va pune la dispoziţia jucătorilor o flotă de nave spaţiale, pe care aceştia vor fi nevoiţi să o ghideze în misiuni de explorare a galaxiei, de protejare a unor planete şi a civilizaţiilor acestora, scopul final fiind punerea bazelor unei federaţii care să menţină pacea în galaxie.

Pentru a atinge acest obiectiv, jucătorii vor avea la dispoziţie numeroase opţiuni de gameplay, precum explorarea galaxiei, extinderea influenţei a propriei flote, cercetarea de tehnologii futuristice, precum şi bătăliile spaţiale pe ture, în care vor putea fi implicate nave spaţiale ce vor putea fi personalizate în detaliu.

Fiecare campanie va fi bazată pe propria hartă galactică, cu diferite misiuni de luptă generate aleatoriu, pentru a creşte rejucabilitatea acestui titlu. De asemenea, jucătorii care deţin deja Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth vor avea parte de elemente noi în Sid Meier’s Starships, graţie interconectivităţii dintre cele două jocuri.

Sid Meier’s Starships va fi lansat în prima parte a anului 2015, în format digital, şi va fi disponibil pentru PC (Steam), Mac şi tabletele iPad.

Sid Meier's Starships

Sid Meier's StarshipsSid Meier's Starships

Sid Meier's StarshipsSid Meier's Starships

Sid Meier's StarshipsSid Meier's Starships

Sid Meier's Starships

Urmărește Go4Games.ro pe Google News