StarCraft a fost transformat într-un desen animat!

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2019
StarCraft a fost transformat într-un desen animat!

Fanii StarCraft primesc o surpriză neaşteptată: StarCraft Cartooned, un update grafic creat de Carbot Animations, care schimbă în totalitate aspectul jocului de strategie în timp real creat de Blizzard Entertainment.

Astfel, întregul StarCraft primeşte un nou look, de desene animate, care afectează atât aspectul tuturor unităţilor, cât şi cel al clădirilor, al hărţilor, dar şi al prezentării misiunilor, sau secvenţelor cinematice. StarCraft Cartooned oferă suport atât pentru campania single player din StarCraft, cât şi pentru celelalte moduri de joc, inclusiv pentru componenta multiplayer online.

Mai mult, acest nou stil grafic este girat, în mod oficial, de Blizzard Entertainment, StarCraft Cartooned putând fi activat din meniul de opţiuni grafice ale jocului, acesta devenind disponibil după aplicarea celui mai recent patch pentru StarCraft Remastered.

Totuşi, acest nou mod grafic nu este gratuit, posesorii lui StarCraft Remastered având opţiunea de a-l achiziţiona în schimbul a 9,99€, în timp ce utilizatorii ce nu deţin încă remasterizarea RTS-ului de la Blizzard o pot achiziţiona, la pachet cu StarCraft Cartooned, în schimbul a 24,98€.

StarCraft Remastered este disponibil, în format digital, pentru PC şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News