StarCraft II: Legacy of The Void – testarea beta începe la sfârşitul lunii

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 23.03.2015
StarCraft II: Legacy of The Void – testarea beta începe la sfârşitul lunii

Blizzard Entertainment a anunţat că StarCraft II: Legacy of The Void, capitolul final al trilogiei StarCraft II, va intra în faza de testare beta începând cu 31 martie 2015. Conform celor de la Blizzard, studioul doreşte sa ofere un timp de testare mai lung pentru acest beta, toate informaţiile strânse de la jucători urmând a fi folosite pentru finisarea şi balansarea produsului final.

Evident, vom avea de-a face cu un beta test dedicat componentei multiplayer din StarCraft II: Legacy of The Void, acesta urmând să includă şi noi unităţi pentru cele trei rase prezente în joc, precum Adept pentru Protoss, Cyclone pentru Terran sau Ravager pentru Zerg. Totuşi, cei de la Blizzard atenţionează că nu toate noutăţile şi unităţile ce urmează să fie prezente în versiunea finala a jocului se vor regăsi şi în această variantă beta.

Beta test-ul pentru StarCraft II: Legacy of The Void va include şi noul mod de joc Archon Mode. Acesta combină ideile de multiplayer cooperativ şi competitiv, permiţând echipelor de câte doi oameni să se confrunte între ele, forţând astfel jucătorii să lucreze împreună şi să-şi împartă sarcinile de gestionare a unei baze într-un mod cât mai eficient.

Pe site-ul oficial al jocului, găsiţi mai multe detalii despre modificările de gameplay pe care le va aduce acest beta test pentru StarCraft II: Legacy of The Void. Alternativ, puteţi urmări clipul de mai sus, în care sunt oferite cele mai importante informaţii despre aceast beta test.

StarCraft II: Legacy of The Void va intra în faza de testare closed beta începând cu 31 martie 2015, urmând ca versiunea finală a jocului să fie lansată, cel mai probabil, spre sfârşitul acestui an.

StarCraft 2 Legacy of The Void

Urmărește Go4Games.ro pe Google News