StarCraft Remastered, disponibil acum alături de un nou documentar

Autor: Cosmin Aionita | 15.08.2017
StarCraft Remastered, disponibil acum alături de un nou documentar

Blizzard Entertainment a anunţat lansarea noii ediţii StarCraft Remastered, disponibilă acum prin intermediul shop-ului Battle.net la un preţ echivalent cu 14,99€ (cerinţele de sistem sunt foarte accesibile şi pot fi consultate aici). Cu această ocazie, Blizzard Entertainment a lansat şi un nou documentar despre StarCraft, prezentând astfel cum celebrul joc de strategie a devenit un adevărat fenomen cultural în Coreea de Sud. Acest documentar poate fi urmărit un pic mai jos.

StarCraft Remastered se remarcă printr-un update grafic, jocul putând fi rulat în rezoluţii moderne, inclusiv 4K şi widescreen. Ediţia Remastered de StarCraft include atât campania originală a jocului, cât şi pe cea din expansion-ul Brood War, totalizând peste 50 de misiuni single player.

Secvenţele cinematice au fost remasterizate la rândul lor, fiind redate la rezoluţie FullHD 1080p, în timp ce pauzele narative de la începutul său din timpul anumitor misiuni sunt scoase în evidenţă de noi ilustraţii, realizate în stilul benzilor desenate. Nu în ultimul rând, şi componenta audio a jocului a fost retuşată, cu efecte sonore şi muzică de fidelitate înaltă.

De asemenea, StarCraft Remastered include integrare online cu restul jocurilor de la Blizzard Entertainment, un sistem multiplayer online complet, precum şi suport de backup în cloud al salvărilor, hărţilor custom, schemelor de control sau al reluărilor. Mai mult, ediţia Remastered este 100% compatibilă cu versiunea deja existentă a jocului StrarCraft (disponibilă gratuit), posesorii acestora urmând să poată juca între ei sau să redea aceleaşi reluări.

StarCraft Remastered este disponibil acum în versiuni pentru PC (Windows) şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News