StarCraft Remastered – Episode 2: Redefining Multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2017
StarCraft Remastered - Episode 2: Redefining Multiplayer

Blizzard Entertainment continuă mini seria de materiale video dedicate procesului de creaţie a ediţiei Remastered a clasicului joc de strategie în timp real StarCraft. Cel de-al doilea episod este reaminteşte de ascensiunea jocului până la rangul de eSport, în special graţie componentei multiplayer atât de bine puse la punct.

StarCraft Remastered se remarcă printr-un update grafic evident, jocul urmând a putea fi rulat în rezoluţii moderne, inclusiv 4K şi widescreen. Ediţia Remastered de StarCraft va include atât campania originală a jocului, cât şi pe cea din expansion-ul Brood War, totalizând peste 50 de misiuni single player.

Secvenţele cinematice au fost remasterizate la rândul lor, urmând să fie redate la rezoluţie FullHD 1080p, în timp ce pauzele narative de la începutul său din timpul anumitor misiuni vor fi scoase în evidenţă de noi ilustraţii, realizate în stilul benzilor desenate. Nu în ultimul rând, şi componenta audio a jocului a fost retuşată, cu efecte sonore şi muzică de fidelitate înaltă.

De asemenea, StarCraft Remastered va include integrare online cu restul jocurilor de la Blizzard Entertainment, un sistem multiplayer online complet, precum şi suport de backup în cloud al salvărilor, hărţilor custom, schemelor de control sau al reluărilor. Mai mult, ediţia Remastered va fi 100% compatibilă cu versiunea deja existentă a jocului StrarCraft (disponibilă gratuit), posesorii acestora urmând să poată juca între ei sau să redea aceleaşi reluări.

StarCraft Remastered va fi lansat, în format digital, pe 14 august 2017, în versiuni pentru PC şi Mac, la un preţ echivalent cu 14,99€. Cerinţele de sistem pot fi consultate aici, iar precomenzile pot fi plasate aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News