The Sims 4 va sosi şi pe console

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2017
The Sims 4 va sosi şi pe console

Electronic Arts şi studioul intern Maxis au anunţat că The Sims 4, titlul de mega-succes lansat în 2014 pentru PC şi Mac, îşi va găsi drumul şi către console în această toamnă.

Pe lângă întreaga pleiadă de opţiuni prezente în jocul de bază The Sims 4 (crearea în detaliu a propriilor simşi şi a locuinţelor acestora, explorarea cartierului acestora etc.), ediţia pentru console a jocului va include şi toate pachetele de conţinut adiţional lansate până în prezent pentru versiunile de PC şi Mac. Pe lângă acestea, The Sims 4 va primi în continuare update-uri şi pachete de conţinut suplimentare.

The Sims 4 a fost adaptat pe console de Maxis cu ajutorul celor de la Blind Squirrel Games (BioShock: The Collection), această ediţie a jocului urmând să fie disponibilă pe 17 noiembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi şi pachetul DLC The Sims 4 Perfect Patio Stuff, iar nerăbdătorii pot alege The Sims 4 Deluxe Party Edition, care, pe lângă conţinut in-game bonus, va fi lansat cu trei zile mai devreme, pe 14 noiembrie. Bineînţeles, după cum am fost obişnuiţi, abonaţii EA Access de pe Xbox One vor putea încerca un trial gratuit al jocului începând cu 9 noiembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News