Total War: Rome 2 anunţat pentru 2013

| 03.07.2012
Total War: Rome 2 anunţat pentru 2013

După succesul înregistrat de Total War: Shogun 2, SEGA şi studioul Creative Assembly îşi îndreaptă din nou privirile către domeniul jocurilor de strategie, anunţând Total War: Rome 2. Conform producătorilor, Rome 2 va oferi cea mai cuprinzătoare campanie turn-based, precum şi cele mai cinematice bătălii real-time din orice joc de strategie.

Total War: Rome 2 este construit pe un nou motor grafic, ce permite reproducerea extrem de detaliată a zeci de mii de trupe simultan, Creative Assembly afirmând că acest joc beneficiază de cel mai mare buget de producţie din întreaga istorie a seriei Total War. În ciuda tehnologiei avansate pe care o foloseşte, se pare că Total War: Rome 2 se va scala foarte bine şi cu sistemele mai vechi.

Nu în ultimul rând, Total War: Rome 2 va pune un accent deosebit pe poveştile personale ale unor figuri importante din istorie, trădările în familie sau intrigile politice urmând a juca roluri foarte importante în dezvoltarea campaniei. În jurul acestui aspect al jocului a fost gândit şi primul trailer din Total War: Rome 2, pe care îl puteţi urmări mai jos.

Total War: Rome 2 va fi lansat pentru PC în a doua jumătate a lui 2013.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News