Two Point Hospital va fi lansat şi pentru console

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2019
Two Point Hospital va fi lansat şi pentru console

SEGA a anunţat că jocul Two Point Hospital, lansat pe PC în vara anului trecut, va sosi şi pe consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch. Deşi nu a fost anunţată încă o dată de lansare pentru ediţiile de console, SEGA a confirmat că acestea vor sosi până la sfârşitul anului 2019.

Two Point Hospital este produs de Two Point Studios, echipă de achiziţionată de publisher-ul SEGA, iar versiunile de console ale jocului vor include toate update-urile lansate până acum pentru ediţia de PC: posibilitatea de a duplica dispunerile camerelor prin copy/paste, unealta de design interior, posibilitatea de a customiza personjele, precum şi expansion-urile Bigfoot şi Pebberley Island.

Two Point Hospital combină elementele de simulator economic şi strategie cu umorul caracteristic vechiului Theme Hospital: povestea jocului vorbeşte despre boala imaginară „light-headedness”, pentru eliminarea căreia autorităţile deschid clinicile De-Lux în Two Point County. Pe care, în mod evident, jucătorul trebuie să le gestioneze aşa cum se pricepe mai bine.

Two Point Hospital este disponibil pentru PC, prin intermediul Steam. Ediţiile pentru consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch sunt aşteptate în cursul anului 2019.

Two Point HospitalTwo Point Hospital

Two Point HospitalTwo Point Hospital

Two Point HospitalTwo Point Hospital

Urmărește Go4Games.ro pe Google News