Ubisoft va aduce Anno 1800 pe console. Când va fi lansată varianta Console Edition

Autor: Cosmin Aionita | 18.01.2023
Ubisoft va aduce Anno 1800 pe console. Când va fi lansată varianta Console Edition
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că, pentru prima oară în 25 de ani, un joc al seriei principale Anno va fi lansat și pentru console. Cu peste 2,5 milioane de jucători pe PC, Anno 1800 a fost cel mai rapid vândut joc al seriei și își va face apariția pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S pe 16 martie 2023.

Conform descrierii oficiale oferite de publisher, Anno 1800 este un titlu de strategie ce oferă jucătorului posibilitatea de a-și etala calitățile de lider: poate construi metropole gigantice, le poate dezvolta, eficientiza și monetiza rețelele logistice, poate coloniza un nou continent exotic, poate organiza expediții către toate colțurile lumii și își poate domina adversarii din punct de vedere diplomatic, comercial și militar.

Dezvoltată de Ubisoft Mainz, același studio din spatele versiunii originale de PC, Anno 1800 Console Edition va oferi întreaga experiență din titlul original, cu o interfață și o schemă de control special gândite pentru cele mai puternice console ale momentului.

Precomenzile pentru Anno 1800 Console Edition sunt disponibile chiar acum, după cum urmează: ediția Standard include jocul de bază și cele mai importante update-uri și costă 199,90 lei pe PlayStation Store, în timp ce ediția Deluxe include jocul de bază, cele mai importante update-uri și trei pack-uri de item-uri cosmetice (Pedestrian Zone, Amusements Pack, Vibrant Cities), în schimbul a 249,90 lei.

Cei care plasează o precomandă pentru Anno 1800 Console Edition sau achiziționează jocul pana pe 16 aprilie 2023 vor primi pachetele de item-uri cosmetice imperial și console founder pack, alături o carte digitală cu artwork-uri și coloana sonoră a jocului. Toate celelalte pack-uri cosmetice vor putea fi achiziționate separat.

Anno 1800 Console Edition va fi lansat pe 16 martie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Anno 1800 Console
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News