VIDEO: Când se lansează Aliens: Dark Descent

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2023
VIDEO: Când se lansează Aliens: Dark Descent
Foto: 20th Century Games

Colegii de la IGN au publicat, în premieră, un nou trailer dedicat jocului Aliens: Dark Descent, acesta dezvăluind și când se lansează titlul realizat de Tindalos Interactive: pe 20 iunie 2023, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC. Vom avea de-a face cu un joc de acțiune și tactică în timp real, în care jucătorii vor avea ocazia de a controla o întreagă divizie de pușcași marini din universul Alien.

Dark Descent va fi bazat pe o poveste originală din cadrul acestui univers, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a recruta și gestiona o echipă de pușcași marini. Toate deciziile legate de acest grup de soldați trebuie luate cu atenție, de la echiparea acestora și până la personalizarea lor vizuală, pentru că, odată doborât în luptă, un membru al echipei este pierdut pentru totdeauna.

Când se lansează, Aliens: Dark Descent va încerca însă să ușureze sarcina jucătorilor, oferind câteva unelte în acest sens: pauza activă, ce încetinește timpul și îți permite să dai ordine detaliate pușcașilor marini; automatizarea acțiunilor în funcție de natura acestora: ordinele vor fi mereu îndeplinite de cel mai specializat membru al echipei, în funcție de natura acțiunii ce trebuie dusă la bun sfârșit; schema de control intuitivă, gândită atât pentru controllere, cât și pentru mouse și tastatură.

Aliens: Dark Descent este realizat de Tindalos Interactive cu ajutorul Unreal Engine, va fi publicat de Focus Entertainment și este așteptat pe 20 iunie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News